вторник, 7 октомври 2014 г.

какво се постига чрез динамичната медитация

щастливи като пингвини напролет -
нещо такова правим и ние
в сутрешните ни часове с проф. захарина савова в йога мандала всяка сряда от 7:30 сутринта (да, сутринта) вече започваме да виждаме това, заради което започнахме практиките - раздвижването на енергиите, скока в настоящето и свободния живот в несъзнаваното, което помага да се изчисти стреса и натрупаните блокажи. (защо динамична медитация и защо, за Бога, сутрин)

в момента практиката протича в два етапа: динамична медитация както е създадена от ошо (7:30-8:30) и споделяне на усещанията, които са преминали през телата и съзнанието ни (8:30-9:00).

въпреки че медитацията е групова, целта е да бъдеш себе си и в съществуването на другите с тази практика ни се дава шанса да заявим себе си в група, удържайки собственото си аз стабилно и сило.

по време на практиките, ако успееш да се впуснеш своето лично дълбоко, може да усетиш своите блокажи - както мускулни, така и емоционални. след приключването на медитацията, по време на обратните връзки можеш през самонаблюдението и споделянето да минеш по-нататък в личностното осъзнаване.

йога мандала се намира на бул. мария луиза 58, до карфур, много близо до лъвов мост. ще познаете мястото по големия ганеша отпред. качвате се с асансьора (звънец 1 или 2)

цената на практиката е 20 лв.

Етикети:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница