вторник, 19 август 2014 г.

#кариера #ИстиниЗаЖивота

cosmo бюрото ми с издания от цял свят
и книгата на кейт уайт
ще тръгна от там, че в живота си съм срещнала изключителни хора и един от тях е кейт уайт.
имах шанса да се запозная с нея и да присъствам на вдъхновителните й речи в няколко срещи на главните редакторки на cosmopolitan. в книгата й не трябваше да ти казвам това тя обосновава тезата си за кариерата "върви нагоре или си ходи вкъщи". когато си спомня колко мотивирана бях, след като я чух, още се наелектризирам.

г-жа уайт е класа!

тя даде и интервю за cosmopolitan.bg по повод първата си книга на български.

книгата е издадена от artishock, и тъй като най-смисленото, което мога да кажа за  нея, е всъщност това, което съм написала в предговора:

"Когато си избирам книга, често отварям в началото на книгата и първите изречения до
голяма степен определят дали искам да продължа нататък. Ако и ти си така, съм извадила едно, което не е в началото, но донякъде ще ти даде идея за цялата книга, която ти препоръчвам да прочетеш. Ето го: „Ключът [към успеха] е да направиш повече от онова, което очакват от теб, да включиш на пълна мощност, да полетиш към висините“.

В следващите страници, няма да намериш розов коктейл от думи с позитивно мислене, украсени с резенчета мотивиращи изречения, нито напудрени спомени и клюки за знаменитости. През цялото време целта на Кейт Уайт, която доскоро беше главен редактор
кейт уайт и аз в ню делхи
на Cosmo САЩ, (а сега работи върху криминалните си романи, които започна още преди години като свое хоби), е да ти разкаже всичко, което знае за успеха в днешния, толкова конкурентен свят. През цялото време тя говори как да успееш, ако си се въоръжила с най-важното, а именно – търпението да работиш. Това е „нещото“, което мнозина подценяват. А именно полагането на усилия, активното ти участие в собствената ти съдба и изобщо да се стараеш да правиш всичко до което се докоснеш „като за света“ - с нейни думи „върви нагоре или си ходи вкъщи“.

Методично и подробно тя ще ти даде идеи, които можеш да приложиш в собствения си живот. Вярна на себе си, Кейт Уайт е избрала такива, които са добри навсякъде по света. Може би не трябваше да ти ги казва, но... тя е Cosmo-момиче и ще се радва да те види как вървиш напред!









Етикети:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница