сряда, 4 март 2015 г.

хартиени цветя за примамване на пролетта

Отдавна чакам да стане март, за да направя нещо малко по-шарено и пролетно в ужасно розовата стая на дъщеря ми. естествено, Pinterest e направен за такива като мен, на които фейсбука им омръзва отвреме-навреме.

Така се появиха тези цветя от хартия, ръководство как се правят има в борда ми Some. Хартията е от Джъмбо, обикновено я държат до блокчетата с листа, не при опаковъчните хартии, и струва около 0,39 лв за плик в един цвят. В плика има някъкъде около 5 листа. Открих я, когато започнах да правя хартиени понпони миналата пролет и не е лоша, цветовете са живи и се запазват, дори да стоят дълго време на слънце. (Внимание: хартията пуска боя, когато се намокри!)

Леглото е, както се вижда, успешният - с леко старомодния си, но романтичен вид - модел на Ikea Leirvik, който позволява да си играеш, връзваш и залепваш по него каквото ти мине през главата.

Леирвик (името на модела легло), между другото, е град не в Швеция, а Норвегия. Преди време бях попаднала на любопитна статия как Икеа кръщават всевъзможните си модели с понякога труднопроизносими имена и оттогава проверявам, ей така, за удоволствие какво се крие зад тях.








Етикети: ,

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница