неделя, 2 ноември 2014 г.

въпрос по мейла: приятелство на ръба

В: "най-добрата ми приятелка сякаш загуби интерес от мен в последното време. в обща компания сме и се държи добре, но вече го няма това, което ни държеше заедно. винаги сме били много близки, но изведнъж тя се промени и не се чуваме често, нито пък си говорим така, както преди".



неприятна ситуация, определено, когато си свикнала на подкрепата, разговорите и онези малки женски неща, които мъжете никога няма да разберат.

можеш да опиташ с директен въпрос, когато сте лице в лице като "имам чувството, че страниш от мен? така ли е?" и да изчакаш отговор, но ако ти се струва твърде рязко тогава си помисли дали може тя да е решила по някаква причина, че ти първа си се променила (имаш нов партньор? била си по-заета в работа?) и тогава вече решавай, че "всичко е свършило". възможно е също така тя да има проблеми или да й са се случили събития, които не е готова да сподели с теб още - и появата на някой мъж, който тя особено цени е възможно да предизвика такова отношение към теб, както и може да се уморила от поддържането на връзка толкова близка и изискваща като "най-добра приятелка".

остави да видиш как ще се развият отношенията ви от самосебе си.


получавам писма с въпроси по мейла, на които отговарям и тъй като някои от тях са по теми, които интересуват повече хора, има случаи, в които моля за разрешение питащия  да споделя отговорите си и в блога си.



Етикети:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница