събота, 16 януари 2016 г.

как да се научиш да обичаш.... себе си (и след това всичко ще си дойде по местата) тренинг 3-6 март 2016, априлци


"Научи се да обичаш себе си и след това всичко ще си дойде по местата", казвала кино-легендата Люсил Бол. Така е, защото ако в сърцето ти няма място за любов към твоето Аз, как ще е щастлив живота ти и как ще преди? В началото на март организираме дълъг уикенд в Априлци (по време на националните празници), в който да направиш подготовка за качествена промяна в живота си.


Избрахме място, което много харесваме, заради излъчването му и природата - Слънчевата долина на Априлци, Хотел „Панорама“.
Четирите дни ще бъдат достатъчни, за откриеш собствените си ресурси и умения как да привлечеш към себе си изобилието от любов, щастие, хармония и пари. С приятелка или сама, няма значение как ще дойдеш, защото дните ще минат бързо и с много практики.

Ще се научиш как да създадеш пространство в живота си за изобилие, като първата крачка ще бъде изграждане на любов към себе си. Ако не знаеш какво е това или нещо те е спирало да се обичаш, този тренинг ще ти помогне да откриеш чистата любов към себе си, да се приемеш и да продължиш със свободно сърце. Ще експериментираме и обсъждаме 10 принципа на „Как да се обичам!“, защото щастливият живот започва от любовта към себе си.

По време на целодневните занимания ще се работи за изчистване на онези неща, мисли и блокажи, които ти пречат по пътя на щастието. Ще можеш постепенно и задълбочено да се докоснеш до себе си, да достигнете до вътрешни откровения и истини; да преодолееш страхове и ненужни ограничения. 

Ще работим за формиране на ново, приемащо отношение към парите; на какви закони се подчинява богатството; какви са очакванията ти и какво трябва да направиш, за да се сбъднат.
Ще ти дадем Десет лесни решения за щастлив живот. Така ще можеш сами да създаш живота, който искаш!

Водещи ще са проф. Захарина Савова и Детелина Стаменова, а йога практиките ще бъдат под ръководството на Илияна Захариева.  Практиките по йога ще бъдат сутрин и вечер – дихателни, двигателни, медитативни, за възстановяване на психическия и емоционален баланс, за регулиране на телесното тегло. Те ще ти помогнат да усетите и развиете хармония в тялото, душата и мислите. Всеки ще си тръгне с  практически умения за контрол над стреса.
В групата основно ще се работи по методите на аналитичната телесна психотерапия, биоенергийни техники, данс терапия, арт терапия, смехотерапия.

Предлагаме две възможности за избор:
1.Три нощувки със закуска и свободно меню в ресторанта на хотела.
Настаняване в стаи с две или три легла.
Цена на тренинга - 440лв.

2.Три нощувки и специално изготвено меню.
Настаняване в стаи с две или три легла.
Цена на тренинга - 470лв.

Меню:
3ти Март – обяд – прясна пъстърва с гарнитура, десерт
вечеря - супа, зеленчукова гозба.
4ти Март - закуска - компле, плодове, чай, кафе
                - обяд     - нахутени кюфтета с гарнитура, плод
                - вечеря  - супа зеленчукова, самоса 
5ти Март  - закуска - мляко (кисело или прясно) с овесени трици, ядки и семена   и плодове, чай, кафе.
                 - обяд     - прясна пъстърва с гарнитура от зеленчуци, десерт
                 - вечеря  - супа , зеленчукова гозба.
6ти Март  - закуска - нахутени палачинки, плодове, чай, кафе

Записване и допълнителна информация: 0887 608255

Записване за тренинга до 15.02.2016г.

Превод на такса участие:
ЗАХАРИЕВ ЕООД
BG90RZBB91551005670590
Райфайзенбанк
Златко Захариев

Основание: участие в тренинг



Тренингът завършва на 06 март - Месни заговезни, тези от Вас, които искат ще могат да се присъединят към един уникален фолклорен празник, който се провежда ежегодно само в Априлци